" У человека может быть много разных настроений, но душа у него одна, и эту свою душу он неуловимо вкладывает во все свое творчество." Джон Голсуорси

среда, 27 ноября 2013 г.

Майстерня різдвяних листівок 2013 № 3 - 6

Урок №3
Формування композиції , поєднуючи декілька видів штампів. Використання підручних засобів для штампування. тонування фону. Резист ефект.
Домашнім завданням було:
Сформуйте новорічну композицію використовуючи хоча б два штампи. Скористайтесь підручним засобом для штампування. Вдайтесь до резист ефекту та затонуйте фон. Використайте виготовлене зображення у новорічній листівці.
В своїй листівці я використала штамп Феєчка, але так, як вона була літня, то в руки прийшлось вручити їй сніжинку. І на голові, замість квіточки, примостилась сніжинка.(покрита глітером).Крила створені таким же способом, що і хмарки в попередній листівці. Крім сніжинок для фону я використала звичайну ручку, вірніше ковпачок. Утворились гарні кружечки. 

Урок №4.
 Використання сірого кольору для надання об'єму. Створення візуально об'ємної листівки.
Д/з:
Розмалюйте зображення сніговика, додайте тіней використовуючи сірий колір, посипте його блискітками та зробіть дійсно святковим За бажанням, використайте виготовлене зображення для листівки.


У мене поки що немає штампа сніговика. Тому вимушена була намалювати його сама. У мене вийшов сніговик, який грається сніжинками. Правда я не виконала домашнього завдання. Розфарбовувала акварельними олівцями, і сірого кольору нема, а чорним легенько не вийшло. Я розфарбувала синім. 

Урок № 5.
Формування написів для тематичних листівок.
Д/з:
Скористайтесь штампом-пудингом або іншим штампом із оригінальним зображенням для виготовлення новорічної листівки. Підберіть два штампи-написи із різних наборів та скомпонуйте за їх допомогою влучний підпис.

Пудингу нема, але є кекс, на який я замість ягідки посадила сніжинку. Вона теж їстівна, не думайте. Для напису скористалась Яниною підказкою. Правда верхню частину написала від руки.
Урок № 6.
Маскування для поєднання двох і більше зображень на одній площині.
Д/з:
Скористайтеся маскуванням для виготовлення вашої наступної листівки. Поєднайте два штампи маскуючи один з них.

Банка відкрита, Краще було б кошик чи коробка, але що є. Коник - іграшка. Це подарунки під ялинку - такий у мене був задум. 

Цікаво, але чогось мало учасників.

3 комментария:

  1. Майя, твои открыточки не узнать! Они такие жизнерадостные и светлые!

    ОтветитьУдалить
  2. повністю згідна із іншими коментаторами - чудові роботи! і відмінне виконання домашнього завдання!

    ОтветитьУдалить